מסעדת רוסטיקו חוגגת 10 שנים


קבוצת המסעדות רוסטיקו תציין בשבוע הבא (29.11.15) יום הולדת 10 למסעדה הראשונה בשדרות רוטשילד וגם בשלושת המסעדות הנוספות בבזל, שרונה ושרונה מרקט. לכבוד יום ההולדת העשירי יגיע אורח מיוחד מאיטליה, השף אנטוניניו אספוזיטו - הפיציולו המפורסם מסורנטו. השף אספוזיטו הוא ממובילי תרבות הפיצה באיטליה ובעולם על ידי קידום חומרי גלם איטלקיים ואיכותיים לייצוא (קמח, עגבניות גבינות, שמן זית ועוד). באמתחתו של אספוזיטו שתי מסעדות, 4 ספרים, תכניות טלוויזיה, בית ספר לפיצה, קו תנורי פיצה לאפייה ביתית ומקצועי וכמו כן, מכהן כשופט בתוכנית מאסטר שף פיצה באיטליה. אספוזיטו יתארח במשך שבוע במסעדות רוסטיקו כדי לתרום ממומחיותו באפיית הפיצות האיטלקיות האותנטיות. ובנוסף, יבשל ויאפה מנות איטלקיות ופיצות עבור הלקוחות שיגיעו בימים אלו למסעדות. 

 

מלבד הגעתו של השף אספוזיטו, רוסטיקו תציין את העשור בתפריט ספיישל בן 10 מנות שיתחלק לשניים; חמש מנות קלאסיות ואהובות של המסעדה מהעשור האחרון שיחזרו לתפריט עם שדרוג עדכני ולצדן יהיו חמש מנות שיוכנו לראשונה ברוסטיקו במיוחד ליום ההולדת העשירי. בין המנות הקלאסיות ניתן ליהנות מאינבולטיני חצילים - פרוסות חצילים מגולגלות על פסטה עם אורגנו ופרמיג'אנו על רוטב עגבניות ובזיליקום (42 שקלים), טליטאטה אלה-רוקולה - פילה בקר צלוי ופרוס, מוגש על רוקולה, עלי סלרי, עגבניות ,בצל סגול ופרמיג'אנו (72 שקלים), פיצה ג'נובזה (מהעיר גנואה) - פיצה "לבנה" עם זוקיני, פסטו, צנוברים, ביצת עין  ומוצרלה די בופלה  (62 שקלים) ועוד. 

בין חמש מנות הספיישל החדשות בתפריט, ניתן ליהנות מטריו אנטיפסטי - שלוש צלחות קטנות של ירקות צלויים/ פרי וגבינה/ בשר מעושן/ תבשיל ירקות וקטניות (45 שקלים), מצי-ריגטוני אלה אמאטריצ'אנה - פסטה "חצי ריגטוני" ברוטב עגבניות פיקנטי עם שום, פטרוזיליה וסלמי מפולפל (64 שקלים), מרק הדרים, מסקרפונה ומרנג - קרם מסקרפונה וניל עם סורבה מנדרינה במרק הדרים קר, אשכולית אדומה ומרנג (41 שקלים) ועוד. 

בנוסף, למסעדות תפריט יינות איטלקיים עשיר במיוחד מאזורים גידול שונים באיטליה לצד תפריט קוקטיילים איטלקיים ולכבוד יום ההולדת יירקחו מספר קוקטיילים ספיישל. 

 

במהלך החודש הקרוב צפויים להתקיים אירועים נוספים במסעדות, שהם כולם חגיגה של אוכל לצד אווירה.  

 
רוסטיקו בזל 42 פינת אשתורי הפרחי, תל אביב 03-6026969 הזמן מקום

המתכונים הכי נצפים