חודש ווגיו ויין ישראלי בביסטרו בשר ויין הטרקלין


 

במהלך החודש הקרוב יתמקדו בביסטרו בשר ויין הטרקלין בתל אביב, בזן בשר בקר מובחר במיוחד - הווגיו. 

הווגיו הינו זן של בקר הגדל ביפן בצורה מיוחדת באיזור קובה. באזור זה נהוג להשקות את הפרות בבירה, לעסותן שלוש פעמים ביום, להאכילם בשעורה, ובכך יצא שמעו למרחוק  של הקובה, כנתח הבשר הטוב והיקר ביותר בעולם.

לישראל הגיע בשנים האחרונות עדר קטן של זן הווגיו כדי להיקלט לגידול ברמת הגולן. יוסי בן אודיס הבעלים של הטרקלין החליט לרכוש כמות נכבדה של הבשר המובחר הזה ולהגישו במסעדה לאורחים. 

 

במהלך החודש (עד גמר המלאי) הקרוב יגשו שני ספיישלים של מנות ובהם בשר הווגיו: ראמפ סטייק ווגיו - 250 גרם של נתח ווגיו מוגש MR לצד פירה ושעועית חלוטה; וסטייק רוקה ווגיו - נתחי ווגיו על פלחי בצל ותפוח אדמה. המנות הללו יוגשו לצד מבחר יינות ישראלים המוגשים במסעדה. כ – 120 יינות מיקבי בוטיק ישראליים. 

 
טרקלין אירועים היכל התלמוד 4, תל אביב 03-5660013