"איטליאנו דה לה קוסטה" בפרויקט 'לתת'


מסעדת איטליאנו דה לה קוסטה, השוכנת על קו חוף בת גלים בחיפה, משתתפת בפרויקט הארצי- "ספיישל לתת" של ארגון 'לתת', במסגרתו מסעדות וברים מובילים בארץ, יציעו תפריט ספיישל, המבוסס על המוצרים המצויים בארגז המזון שמחלק ארגון לתת לנזקקים.

כל הרווחים ממכירת המנות והמשקאות בתפריט זה, יועברו למשפחות נזקקות באמצעות ארגון 'לתת', לקראת ראש השנה.    

 

שף עוקלה רקח תפריט ספיישל בניחוח ים תיכוני, עם שילובים של חומרי גלם מהמטבח הערבי והאיטלקי-

קרפצ’יו חציל, ריקוטה, פרסקה, סלסת עגבניות, בריוש, טחינה גולמית ושמן זית- 46 שקלים

פפרדלה עוף, עם ברוקולי, עגבניות שמש, פלפלת כמהין ותרד בלאדי- 67 שקלים

נמסיס שוקולד, קרמבל, פקאן, גלידה קפה- 39 שקלים

 

בנוסף, תינתן לסועדים אפשרות להזמין לארוחה משפחה נוספת הנמצאת מתחת לקו העוני, זאת על ידי תרומה של  60 שקלים. 

 

המתכונים הכי נצפים