ט"ו באב במסעדת "מלגו מלבר"


בערב ט"ו באב – יום חמישי 26 ביולי, מסעדת השף "מלגו מלבר" של שף מוטי טיטמן מציעה תפריט פלייטים זוגי, המורכב מצמדי יינות המשלימים אחד את השני ומתאימים בטעמים ובארומה שלהם למנות הספיישל שרקח השף, עם מגוון מנות רומנטיות לחלוקה החל מהשעה 18:00, שיוגשו בנוסף לתפריט האהוב והקבוע של המסעדה.

 

תפריט פלייטים זוגיים של יינות (מוגש בחצאי כוסות):

 

שמפניה ורוזה לכן 

שמפנייה, גסטון שיקה ברוט טראדיסיון / NV (שמפיין, צרפת) – 86 ש"ח 

רוזה סקאלאברונה, גואדו אל טאסו 2017 (טוסקנה, איטליה) / רוזה, ויספריינג אנג׳ל 2016 (פרובאנס, צרפת)- 60 ש"ח 

 

לבן לו 

קולומבר, וורטמן 2017 (אזור כרמל, ישראל) / "White Signature" ספרה 2017 – 60 ש"ח 

סנסר, לה בארון, הנרי ברז'ואה 2016 (עמק הלואר, צרפת) / פואי פומה, שאטו דה טראסי 2015  - 75 ש"ח  

סולוסלה, פוגיו ורמנטינו אל טזורו 2016 (טוסקנה, איטליה) /  פינו גריג'יו "דסימיס", וייה די רומאנז 2015 – 67 ש"ח 

 

אדום לה

הרי יהודה, אדום, צרעה 2016 (הרי יהודה, ישראל) / לה הו ,שאטו קרואה דה לברי 2012 (סנט אמיליון, צרפת) – 63 ש"ח  

דולצטו דה אלבה "מוזסקו" ,פרונוטו 2016 (פיימונטה, איטליה) / רזרבה גפנים בוגרות, קינטה דו קראשטו 2014 (דורו, פורטוגל) – 61 ש"ח  

פינו נואר, סגן מנואל 2015 (בורגון, צרפת) / ג'רבה שמברטן, לואי ג'אדו 2013 ( בורוגן, צרפת)- 88 ש"ח 

 

בין מנות הספיישל בערב ט"ו באב:

אויסטר- ג'ילרדו גרניטה יוגורט (31 ש"ח)

אנדיב לבן וגבינה כחולה אגס, גרנולה אגוזים בוינגרט פטל ודבש (64 ש"ח)

קוביות טונה ויניגרט מיסו לבן ואשכולית אדומה, פקוס, עלים ירוקים ושומשום קלוי (74 ש"ח)

קוביות שרימפס טרי לבבות חסה ברוטב קיסר, קולורבי אפוי וחזרת לבנה מגורדת (79 ש"ח)

טורטליני גבינת בושה במיה, כרוב, זרעי עגבנייה ברוטב "חמאה לבנה" (81 ש"ח)

מולים במיסו חריף ביקון, במיה וכרוב מעושן (88 ש"ח)

שפיץ שייטל מיושן סלרי אפוי, שעועית לוביה וקרם סלרי (98 ש"ח)

 
מלגו מלבר רוטשילד 142, תל אביב 054-5440826 הזמן מקום

המתכונים הכי נצפים