סעודת אלף לילה ולילה ב"איטליאנו דה לה קוסטה"


מסעדת 'איטליאנו דה לקוסטה' והעומד בראשה שף חמודי עוקלה, נבחרו להשתתף בפרויקט הקונספט הקולינרי הראשון מסוגו בישראל: Sparks, של פררלה- מותג הפרימיום האיטלקי- למים מינרליים מוגזים טבעיים, במסגרתו יגישו מסעדות מובילות, ארוחות קונספט, בהן יחוו הסועדים חוויה קולינרית תרבותית רב חושית. 

ארוחת אלף לילה ולילה תתקיים ביום רביעי 9.5 בשני סבבים- 18:30, 21:30.

 

לכבוד הסעודה החגיגית, תלבש 'איטליאנו דה לקוסטה' תפאורה סיפורית של לילות ערב באווירת סיפורי אלף לילה ולילה, עם אווירת אגדות העם הערביות, השולחנות יתכסו בדפי ספרים, שטיחים, רקדניות בטן ירקדו לצלילי מוסיקה אותנטית דרבוקות וצלילי חליל, ואף המלצרים והמלצריות יתלבשו בלבוש תואם.

 

שף עוקלה רקח תפריט קונספטואלי ייחודי אשר יתבסס על קונספט הערב, בניחוח ים תיכוני, עם שילובים של חומרי גלם מהמטבח הערבי והאיטלקי. 

בין המנות הפתיחה: תבשיל זנב שור על פולנטה טרייה אספרגוס ים ופרמג'נו ריגנו  וטוויל לחם שיפון' לחם בטאבון עם שומשום וזרעי שומר' סלט לבנה  ומוקראה  אגוזים ממולחים שמן זית ושום קונפי' מחמרה סטייל חמודי, עטאייף במילוי בשר טלה וחצילים עם סלט משוייה מהגליל, שנקליש לבנוני  נענע ספרדי בצלים בסומק  וקריספי פיתה

בין מנות הביניים למרכז שולח:

טרטר שווארמה,  טחינה, עמבה, יוגורט כבשים,  בריוש, שמן זית,  סחוג צומה  ופקוס באלדי

עראיס לוקוס על מטבוחה סיציליאנית  חריפה, מוצרלה בופאלו, עלי רוקט וקרם פרס

בין המנות העיקריות: 

צלעות טלה בגליז, עגבניות מדרום איטליה,  ריזוטו מקלובה,  אפונה גינה  ושקדים מומלחים

פירות ים ובויבז שומר- על פריקה מכפר עראבה, פרמזן מאיטליה,  וינגריט, עגבניות ופרג

בר ים על הפלנצ'ה- קרם חומוס פטריות שימאגי אנלוטי, תרד טורקי וריקוטה, פריסקו, שום שחור וקרמבל לימון פרסי

בין הקינוחים- חאלות אלגבין קרם מסקרפונה והדרים, קרם מלבי וטוויל שומשום ודלעת מסוכרת.

 
איטליאנו דה לה קוסטה העלייה השניה 96, חיפה 04-6601011

המתכונים הכי נצפים