חוגגים עצמאות במלגו מלבר


לכבוד יום העצמאות ה-70 למדינת ישראל, תחגוג מסעדת השף "מלגו מלבר" של השף המוערך מוטי טיטמן בערב אקסקלוסיבי אשר יציע, לצד התפריט האהוב והמוכר, תפריט עם 7 ספיישלים שונים ויוצאי דופן ויינות מ-7 יקבים ישראליים מובילים, כמספר העשורים של המדינה. הארוחה החגיגית תתקיים ביום רביעי 18 באפריל בשלושה סבבים: 19:00, 21:00 ו-23:00 ומותנית בהזמנת מקום מראש.

 

7 מנות הספיישלים בערב יום העצמאות:

אנדיב לבן וגבינת בושה – אגס אדום ותפוז דם מיובש (64 ש"ח)

ברוסקטה ברווז מעושן – איולי לימון כבוש, אספרגוס ירוק ובצל סגול מוחמץ (68 ש"ח)

סשימי דג ים וירקות שרופים – צ'ילי, כרישה וטויל שומשום שחור (74 ש"ח)

טורטליני כרוב מעושן וגבינת בושה – אפונת גינה, כרוב ניצנים, זרעי עגבנייה ברוטב חמאה לבנה (88 ש"ח)

חזה ברווז מקומי – אספרגוס לבן, קרם סלק ודובדבנים עם פירה חרדל גרגירים (145 ש"ח)

עוגת גבינה וקרם לימון – תותים, קרמבל שומשום שחור וסורבה תות (54 ש"ח)

מלבי וקונסומה אננס ¬– ענבים, מלון וסורבה אננס-למון גראס (48 ש"ח)

 

תפריט היינות המיוחד יכלול יינות משבעת היקבים המובילים בישראל: יקב קסטל, יקב צרעה, יקב מרגלית, יקב שאטו גולן, יקב וורטמן, יקב ספרה ויקב יתיר.

 

למחרת, ביום העצמאות (חמישי, 19 באפריל), תקיים המסעדה חגיגת צהריים על הבר בין השעות 16:00-12:00 עם אויסטרים ג'ילארדו (29 ש"ח) ובלאד מרי (39 ש"ח) במשתה חגיגי כשברקע מוזיקה שמחה, לצד מגוון יינות ישראלים מובחרים.

 

יש להזמין מקומות מראש

 
מלגו מלבר רוטשילד 142, תל אביב 054-5440826 הזמן מקום