פסח כשר במסעדה המוציא


לרגל החג, מסעדת "המוציא" הירושלמית של השף אבי לוי תוכשר לפסח ותציע תפריט ייחודי המשלב בין גרסאות כשרות למנות הדגל של המסעדה, לבין מנות ספיישל אותן רקח השף על טהרת המטבח האלג'יראי והמרוקאי.

 

בין המנות בתפריט פסח צהריים של "המוציא":

שופלור – פרחי כרובית מטוגנים עם טחינה ועריסה ביתית (56 ש"ח)

דגים בשרמולה – פילה דג מטוגן ברוטב אלג'יראי פיקנטי (69 ש"ח)

קוארה דל חוט – קציצות דג ברוטב חריף (69 ש"ח)

בשר ראש וגרגירי חומוס (76 ש"ח)

בולט – קציצות אלג'יראיות ממולאות באורז ותבשיל של כרוב ובצל (76 ש"ח)

ארטישוק ממולא בפרגית ברוטב זיתי קלמטה וחומוס (78 ש"ח)

טאג'ין של כבש בערמונים (88 ש"ח)

 

בין המנות בתפריט פסח ערב של "המוציא":

פילה ברבונייה וצ'יפס מרוקאי דקיק (76 ש"ח)

חומוס שווארמה – חומוס ביתי ושווארמה פרגית עם עריסה של בית (78 ש"ח)

לאפה עראייס במילוי כבש, גזר ולימון כבוש (78 ש"ח)

מח עגל (82 ש"ח)

פילה דניס ורוטב חריימה פיקנטי (88 ש"ח)

סינייה בשר וחציל בלאדי מטוגן ברוטב מרוקאי של בצל וחמוציות (88 ש"ח)

לשון עגל פרוסה דק וביצה עלומה בציר עגל פיקנטי (88 ש"ח)

סלמון צלוי בגריל לצד טנזייה מרוקאית (89 ש"ח)

 
המוציא כשר יפו 113, ירושלים 02-6310050 הזמן מקום

המתכונים הכי נצפים

  • סלונה טופו

    תבשיל חמוץ מתוק בסגנון דג עיראקי - את המאכל הזה כיף מאוד להכין לסעודת חג, הוא מוכר בטעמו החמוץ-מתוק הייחודי שנשמר גם בגרסה הטבעונית! האורחים ייהנו...