קולקציית ט"ו בשבט של מיקי שמו


ט"ו בשבט הגיע – חג לפחמימות; השף-קונדיטור המוערך מיקי שמו משיק ברשת "קונדיטוריית שמו" קולקציית מתוקים לכבוד חג האילנות, על טהרת פירות ארצנו. השנה, מיקי הרכיב את הקולקציה בהשראת זיכרונות ילדות וחוויות אישיות מרגעים נוסטלגיים טעימים, תוך שילוב מגוון פירות יבשים ואגוזים אשר זוכים לייצוג משמעותי בקולקציה.

 

בין מוצרי הקולקציה מוצעת מנת פאי חדשה עם אגוזים וטופי, אשר פותחה בהשראת טעמי הילדות האהובים על מיקי, טארט פירות העונה שמיקי הרכיב בהשראת הטארטים של קונדיטוריית Des Gâteaux et du Pain – הקונדיטוריה האהובה על השף-קונדיטור שידועה כאחת מהקונדיטוריות המצליחות בצרפת. את עוגיות צנימי הפירות היבשים מיקי בנה כהומאז' לעוגיות הצנימים המקומיות שנהג לאכול בזולינגן שבגרמניה, בעת שלמד שם קונדיטוריה.

 

בין הפריטים בקולקציית ט"ו בשבט:

פאי אגוזים וטופי  - תערובת אגוזים, טופי וקרמל (59 ש"ח)

עוגיות צנימי פירות יבשים – עוגיות עם תאנים, שזיפים, משמשים, צימוקים ושברי אגוזי מלך (35 ש"ח לחבילה של 400 גרם)

עוגת השטולן – עוגה המשלבת פירות ואגוזים מסוכרים הספוגים בליקר. השטולן נחשבת לעוגה גרמנית מסורתית שהוכנה לראשונה בשנת 1400 בדרזדן, גרמניה (42 ש"ח)

טארט פירות העונה – על תחתית בצק שקדים אפוי וקרם פטיסייר (55 ש"ח)

טארט פירות וקרם שקדים – בצק פריך, קרם שקדים ואגסים / שזיפים / תאנים (55 ש"ח ליחידה)

פאי פירות יבשים – תערובת פירות יבשים ואגוזים על תחתית בצק פריך וחמאה (59 ש"ח)

גרנולה עם פירות יבשים (29 ש"ח)

טארט תותים – על תחתית בצק שקדים אפוי וקרם פטיסייר (69 ש"ח)

 
שמו כשר טאגור 30, רמת אביב, תל אביב 03-7448070

המתכונים הכי נצפים