מסעדת השף מיט קיטצ'ן משיקה תפריט חורף


בחודשים האחרונים עמל השף נדב נצר על תפריט חדש למסעדת MeatKitchen (מיט קיטצ'ן), במטרה לקחת את התפריט ממחוזות הסטייק האוס אל מחוזות המטבח העילי. מקרר היישן עדיין הינו לב ליבה של המסעדה, אולם אל הבשרים הצטרפו גם מנות דגים חדשות, מנות רביולי וטורטליני בעבודת יד לצד שימוש נרחב בחומרי הגלם העונתיים, ובעיקרם ירקות שורשיים וירוקים.

 

התפריט החדש מלווה בארומות תבלינים ערביים כמו דואה, סומק, הל וקינמון, לצד מאפיינים נוספים מהמטבח הערבי דוגמת קובה, בצלים ממולאים, טחינה ופיסטוקים. אלמנטים אלו משולבים עם מנות מהקולינריה האירופאית, נגיעות מהמטבח המולקולרי ושימושים נרחבים בבשר המיושן במקום. 

 

 

בין המנות המוצעות בתפריט החדש:

טרטר פילה בקר קרם שום שחור, שקדים קלויים, בצל סגול, פטרוזיליה, קוויאר בלסמי, ויניגרט צלפים, מח עצם, טוסטונים (72 ש"ח)

זוקיני ירוק ממולא בשר טלה בבישול ארוך קרם כרובית, קובה, גזר בצבעים, שאלוט שרוף, רוטב ציר בקר ורימונים, טוויל דואה מיצרית (69 ש"ח)

טורטליני בטטה קרם שורשים, קונפי ארטישוק ירושלמי, רליש כבד אווז, אגוזי מלך, קרמבל טחינה, ציר בקר (59 ש"ח) 

קנלוני אננס ממולא טרטר דג ים קרפצ'יו אננס טרי, סלרי, פלפל חריף, סורבה פסיפלורה ושמפניה, רוטב אננס ולמון גראס (64 ש"ח)

קוביות סלמון נא ג'לי חמוציות וג'ינג'ר, קרם חציל שחור, בצל ירוק, כוסברה, נענע, אפונת וואסבי, אבקת נורי, ויניגרט סויה וג'ינג'ר (59 ש"ח)

צלעות טלה תפו"א מדורה, בצל ממולא טלה בבישול ארוך, ויניגרט שיפקה, ציר טלה, פיסטוקים (195 ש"ח)

חצי עוף במעשנת במרינדת סומק וזעתר סלט עגבניות חריף, פוטטוס, בצל שרוף, איולי לימון (105 ש"ח)

פילה לוקוס קרם כרובית, תבשיל חומוס כרישה ותרד, טוויל דואה (162 ש"ח)

 

גם תפריט הקינוחים עבר שינוי משמעותי, במטרה להגיש תפריט קינוחים פרווה שיתמזג וישלים את התפריט במסעדה: 

פרפה פיסטוק עוגיות קפה, פיסטוקים מקורמלים, קרמבל קקאו, עצי קקאו, פירות יער, סורבה חלווה (54 ש"ח)

מוס שוקולד סמי פרדו טראפלס שוקולד מריר ונוגט, ספונג' שוקולד, קרם שמן זית, קרמבל קקאו, אבקת זהב, טוויל קקאו ופטל, סורבה שוקולד (64 ש"ח)

קוקילידה לוטוס וקוקוס קלוי קציפת אספרסו, ספונג' שוקולד ועוגיות קפה (48 ש"ח)

 
מיט קיטצ'ן כשר יגאל אלון 65, תל אביב 072-3281670 הזמן מקום

המתכונים הכי נצפים