תפריט חורף במסעדת מדיטה הירושלמית


מסעדת מדיטה של השף מוטי אוחנה ומוטי כהן משיקה תפריט חורף חדש המתכתב עם חזון 'מטבח תיכון חדש' של המסעדה ובו מנות מהמטבח המזרח תיכון המקומי, עם השפעות ממטבחי העולם ושיטות בישול מודרניות.

בין המנות בתפריט החדש:

ראשונות: קרפצ'יו פילה בקר בלסמיקו ורוקט (58 ₪) סבי'צה דג על מיני בורגר  וצ'יפוטלה מעושן (62 ₪) פוקאצ'ה עראיס בקר מפורק, עגבניות צלויות, טחינה, ופטרוזיליה (72 ₪).

עיקריות: פסטה רדיאטורי שחורה וירקות גינה (78 ₪) טורטליני סיסקה עם אספרגוס וכמהין (89 ₪)  דג שלם בים של ירקות ויין לבן ( 112 ₪ ), 
מדיטה כשר דרך חברון 101, בית הנציב, ירושלים 02-5664466

המתכונים הכי נצפים