חידושי קיץ ב'חוות צוק-המעדניה'


ב'חוות צוק-המעדניה', מסעדת ה-Farm to Table, מציעים בימים אלו מנות רעננות ומרעננות העשויות חומרי גלם קיציים וכן מגוון מנות עם ירקות קיץ, המגיעים היישר מחוות צוק, שבעמק האלה.

 

בין מנות הקיץ החדשות, אשר יוגשו לאורחים בהתאם לחומרי הגלם הטריים שיגיעו למסעדה מהחווה: במיה מצרית גדולה המוגשת על לבנה עם סלט עגבניות חריף, אותה גם מקפיצים עם עגבניות שום וזעתר כתוספת לדג או לבשר; לוביות ושעועיות שונות המוגשות חיות כסלט חריף עם בצל, נענע, כוסברה, עגבניות שרי וצ'ילי ברוטב פיקנטי או כתוספת בטאבולה בורגול; מגוון דלעות עמן עושים מנות מיוחדות, ביניהן: דלעת פלרמו בגריל ועליה סלט ירוקי חווה עם דלעת מוחמצת, שרי צנונית ובצל או ריזוטו דלעות צלויות עם פרמז'ן ומוצרלה בופלו; פקוס, המשמש תחליף נפלא ומעניין למלפפון, איתו למשל מכינים סלט ירקות צלויים, לאחר שנצלה, בתוספת במיה בגריל, עגבניות צלויות וגבינה צ'רקסית מחוות צוק; סלט קפרזה אבטיח עם בזיליקום, בצל, חומץ בלסמי, שמן זית, מיץ לימון, בוקטיני בופלו וגבינת פטה; ועוד.

 
חוות צוק המעדנייה זריצקי 4, רמת אביב החדשה , תל אביב 077-5155905

המתכונים הכי נצפים